
Энэ үеэр хүнсний түргэн муудах, эмзэг бүтээгдэхүүний тээвэрлэлт, хадгалалт, худалдан борлуулалт, хүнсний чанар, эрүүл ахуй, аюулгүйн шаардлага хангаагүй хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хүнсний сүлжээнээс татан авах, устгах, дахин боловсруулах, ул мөрийг мөрдөн мөшгих талаар мэдээлэл өгсөн байна.
Мөн Хүнсний тухай, Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах тухай хууль болон дотоод хяналтын чиглэлээр аж ахуйн нэгж, байгууллага, иргэдийн зайлшгүй эзэмших анхан шатны мэдлэг олгожээ.
Д.Ундрах /24tsag.mn/
Сэтгэгдэл (1)