Манай сайтын хамт олон уншигч та бүхний амралтын өдөр зориулж
сонирхолтой мэдээ мэдээлэл, зөвлөгөө зурхайг хүргэхээр зорьдог билээ.
Манай сайтын хамт олон уншигч та бүхний амралтын өдөр зориулж сонирхолтой мэдээ мэдээлэл, зөвлөгөө зурхайг хүргэхээр зорьдог билээ. Тэгвэл энэ удаад амттай шорлог хийх жорыг танилцуулж байна.- Хоньны мах ( нэг гуя)
- Помидор (2-3 кг)
- Сонгино
- Сармис
- Давс
- Хар перец
Хоньны
махан шорлог: Махны ширхэгийг 2 хуруу зузаантайгаар хөндлөн зүснэ.
Зүсэж бэлдсэн махан дээрээ помидор,сонгино, сармистайгаа хольж базаад
давс, хар перецээр амтлана. Амталсан махаа хөргөгчний доод талд 6н цаг
болгоно. Хонуулбал мах сайн зөөлөрнө.
Д.Ундрах 24tsag.mn



















































