Бельгийн дизайнерууд хүмүүсийн хоолны дуршлыг нэмэгдүүлэх мэргэн арга бодож олжээ. Залуу зохион бүтээгч Хелене Ховойс, Дибаут Гилгуин нар хоол идсэнийхээ дараа аяга, тавгаа угаах ажлыг хөнгөвчлөх байгальд ээлтэй бүтээгдэхүүнийг танилцуулж байна.
Төмсний цардуул, ус, тос зэргийг найрлагадаа агуулсан материалд бүх төрлийн хоол, амтлагчуудыг хийж болох бөгөөд идэхэд тун амттай. Идэж болдог хоолны савнуудыг ногооны дэлгүүрүүдэд түгээхэд хүмүүст маш их таалагдсан байна. Зохион бүтээгчид бүтээгдэхүүнээ Испани, Франц, Швейцарьт нийлүүлэхээр төлөвлөж байгаа ажээ.


Төмсний цардуул, ус, тос зэргийг найрлагадаа агуулсан материалд бүх төрлийн хоол, амтлагчуудыг хийж болох бөгөөд идэхэд тун амттай. Идэж болдог хоолны савнуудыг ногооны дэлгүүрүүдэд түгээхэд хүмүүст маш их таалагдсан байна. Зохион бүтээгчид бүтээгдэхүүнээ Испани, Франц, Швейцарьт нийлүүлэхээр төлөвлөж байгаа ажээ.






















































