сан улаан лооль орсон байна. Харин II байрт боловсруулсан мах буюу утсан мах, зайдас, хиам бичигджээ. Тэгвэл III-т маргарин, IV-т тунгаасан ургамлын тос оржээ. Айргийн тавд богино долгионы зууханд бэлтгэсэн пoп корн багтсан аж.

Америкийн хоол судлаач Жаред Кокс хүний бие махбодод хамгийн аюултай таван бүтээгдэхүүнийг нэрлэлээ. Эдгээр хүнсийг өдөр бүр хэрэглэснээр хүний эрүүл мэндэд сөргөөр нөлөөлж, хорт хавдар тусах магадлалыг нэмэгдүүлдэг талаар «ВлФ» сайтад мэдээлжээ.
1. Нөөшилж лаазалсан улаан лооль
2. Боловсруулсан мах буюу утсан мах, зайдас, хиам бичигджээ.
3. Маргарин
4.Тунгаасан ургамлын тос оржээ.
5.Пoп корн багтсан аж.